Over DJURA


Heeft uw onderneming te maken met wet- en regelgeving omtrent authenticiteit en verificatie? De track & trace-technologie van DJURA ondersteunt en ontzorgt. DJURA is dé bewezen oplossing voor iedere productieketen waar kwaliteitscontrole een toegevoegde waarde biedt, via de drietrapsraket van serialisatie, aggregatie en anti-tampering.

Ieder product wordt voorzien van een unieke code die wordt versleuteld en gelogd. Daarmee blijft het product op elk moment in het logistieke proces traceerbaar en controleerbaar, van de fabriek tot het schap. Of het nu een individueel exemplaar of een volledig pallet betreft, DJURA houdt hem in het vizier.

De track & trace-technologie van DJURA wordt al vele jaren ingezet in onder meer de farmaceutische en de tabaksindustrie, waar een sleutelrol is weggelegd voor authenticiteit en traceerbaarheid. Het 100% gesloten en betrouwbare track & trace-systeem zorgt voor een gevalideerd serialisatie-, aggregatie- en productieproces. Dankzij intelligente analyse van productiedata en gebruikersfeedback wordt DJURA elke dag weer een stukje slimmer.

Over DJURA

 

TRACEERBAAR EN CONTROLEERBAAR, VAN DE FABRIEK TOT HET SCHAP

  • De efficiënte lasertechnologie kan tot 160 prints per minuut van een codering voorzien
  • De intelligente algoritmes van de codeerapparatuur garanderen 99,9% nauwkeurigheid, die in de praktijk kan oplopen tot 99,98%
  • Een machine van DJURA neemt vaak niet meer dan 1min beslag, en kan dus in ieder productieproces worden ingepast
  • De onderliggende software biedt alle mogelijkheden tot geavanceerde data-analyse, die moeiteloos ieder issue in het productieproces opspoort
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.